Lav pris Nike Epic React Flyknit løbesko for mænd kvinder på vores butik | Billige Nike sko salg

Posted by admin 10.08.2018 0 Comment(s)

Fire fordele, der ikke kan ignoreres om Nike Epic reagere FLYKNIT løbesko

 

1. komfort

I form af størrelse, Reager arver Nikes konsekvent "smalle" stil. Faktisk, efter min mening, "fit" er ikke "stram", og fordi de fleste af de fælles løbesko er "løs", krogene er smalle. I den forreste del, så jeg, at reagere krave er meget tynd. Det passer godt på anklen og er meget blødt. Det er meget blødt, og der er ingen fod gnide eller halthed. Reagere mænds US9 kode enkelt 218 gramvægt kan klassificeres som letvægts, den øverste fod er meget let, kører langdistance ikke har en betydelig følelse af besværlige.

 

2. stabilitet

Reager ' Flyknit øvre er flere indpakket, og den fod er nagelfast i den sko under løb. Hvis du bruger det, kan du føle dig lidt stramt. Mellemsål af forfod og hæl har en udpræget udadtil udvide design, så selv hvis du læner dig på den side, mens du kører, vil du blive kontrolleret og relativt ubehageligt. Plasteret på hælen har også en god fastgørelses effekt.

 

3. dæmpning af modstandsdygtigheden

Nogle løbesko bruger en tykkere indersål til at hjælpe med at forbedre dæmpning. Den reagerer indlægssål er ganske tynd, så dæmpningen opnås ved mellemsål. Reager er Nikes nyeste dæmpnings teknologi. Dens princip svarer til zoom. Det er meget polstring gennem lodrette arrangement af fibermaterialer, blødere end EVA-skum, men med bedre modstandsdygtighed og lang levetid.

 

4. Upper

Reagere har en stærk øverste wrap og opnår stabiliteten i den øverste gennem forskellige styrke vævninger. Normalt slid vil være lidt stram, men følelsen af stærk indpakning, når du kører er beroligende.

Leave a Comment